Винаги най-добрият климат за един

Персонализиран Комфорт със Zehnder ComfoAir E

Zehnder ComfoAir E

Супер тихата вентилационна система

В сегмента на системите за рекуперация на топлина Zehnder ComfoAir E предлага перфектния баланс между икономически атрактивна инсталация и много комфортно изпълнение. С вентилационния блок Zehnder ComfoAir E с рекуперация на топлина, вие вече имате в ръцете си утрешния вентилационен блок днес. Zehnder ComfoAir E осигурява солидна основа, която надхвърля необходимия стандарт.

Zehnder ComfoAir E300

Zehnder ComfoAir E400

Защо Zehnder ComfoAir E?

18% по-тиха

Най-ниско ниво на шум

Zehnder ComfoAir E е вентилационният блок с рекуперация на топлина с най-ниското ниво на шум на пазара. В дневните и спалните се постигат изключително ниски нива на шум. Това повече от това отговаря на изискванията за решение на сградата и очакванията на клиентите.

34% по-евтина

Най-добра енергийна ефективност и най-високи EPC стойности

Благодарение на най-новите технологии, приложени в топлообменника и вентилаторите, енергийните разходи са намалени с 34% в сравнение с конвенционалните вентилационни блокове с рекуперация на топлина.

Спестява време

Идеално проектно решение

Благодарение на лесния монтаж и бързото пускане в експлоатация имате оптимално ефективна вентилационна система за кратко време. Дори и с големи обеми въздух, ComfoAir E има изключително ниско ниво на шум и особено ниска консумация на енергия. Това прави Zehnder ComfoAir E идеалното решение за използване в проекти.

Защо е толкова лесно?

Улеснява всяка стъпка, от инсталация до поддръжка.

Лесна, надеждна plug & play инсталация и лесна поддръжка: Zehnder ComfoAir E улеснява работата по всякакъв начин и гарантира доволни клиенти. Възползвайте се от гаранцията за качество, техническата експертиза и сервизната поддръжка на известна марка.

За какви сгради е предназначен?

Вентилационните системи Zehnder предлагат максимална дизайнерска свобода. Независимо дали става въпрос за еднофамилна къща или апартамент, ново строителство или ремонт, винаги правилното решение за монтаж без усилие. Ние предлагаме всички продукти и аксесоари за инсталиране на цялостна вентилационна система. Системата Zehnder се състои от иновативни вентилационни блокове и система за разпределение на въздуха, които можете лесно да изградите от модулни части, които лесно могат да бъдат избрани.
От ново строителство до ремонти, от апартаменти до големи сгради: Zehnder ComfoAir E е идеалното решение за всяка сградна ситуация с два налични варианта на въздушния обем. Консултирайте се с нашите специалисти относно правилната система – от вентилационния блок до идеалното разпределение на въздуха

Жилищни блокове

Eднофамилни къщи

Реновации

От полза за всички

За монтажниците

  • Поддръжка на голяма марка
  • Конкурентни предимства чрез иновативни решения и обучение
  • Безгрижен общ пакет

За потребителите

  • Подобряване на здравето и благосъстоянието
  • Комфорт за цялото семейство
  • Спестете енергия и пари
  • Запазване на стойността на вашия дом

За проектантите

  • Спокойствие при планирането: енергийно ефективни цялостни решения, сертифицирани и гарантирани
  • Компетентни съвети и подкрепа при изчисляване на капацитета
  • Актуални екологични сертификати и интелигентна технология за контрол