Винаги най-добрият климат за един

Персонализиран Комфорт със Zehnder ComfoAir Q

Zehnder ComfoAir Q350

Zehnder ComfoAir Q450

Zehnder ComfoAir Q600

Просто невероятно ефективно

Лесен монтаж и пускане в експлоатация, професионална поддръжка от проектиране до поддръжка: С интелигентните вентилационни устройства Zehnder ComfoAir Q и цялостната система Zehnder за комфортна вентилация е много лесно да инсталирате енергийно ефективна домашна вентилация с възстановяване на топлината. Свежият въздух и практически безшумната работа осигуряват приятен комфорт на живот.

Zehnder ComfoAir Q убеждава с най-гъвкавите възможности за инсталиране: Няколко версии и интуитивно работещ помощник за пускане в експлоатация правят вентилационното устройство идеалното решение за всяка ситуация на монтаж. И тъй като продуктите на Zehnder идват със съответните сертификати, за да отговарят на условията за държавна субсидия, това идва и със значителен финансов стимул. Заедно това води до три решаващи предимства: Спестявате труд, време и пари.

По-висока енергийна ефективност

Вентилационните устройства Zehnder ComfoAir Q надхвърлят европейските енергийни стандарти. В същото време уредите ComfoAir Q са сред устройствата с най-голям енергоспестяващ потенциал. В областта на рекуперацията на топлина серията ComfoAirQ е лидер на пазара (90% според PHI и SFP 0,28 при 270 m3 / h). Прочетете повече за функции като енергийна ефективност, иновативно балансиране на въздушния поток и най-тихата технология на вентилатора.

straight-side-20degrees.t_spiegelung

Лесно сглобяване, планиране и поддръжка

С монтажа Plug & Play, вентилационните уреди Zehnder ComfoAir Q могат да бъдат инсталирани много лесно и безопасно. Връзките, които могат да се променят отдясно наляво, правят тези модели идеални за планиране – дори ако ситуацията с инсталацията се промени. Благодарение на своя неусложнен дизайн, устройството е особено лесно и удобно за поддръжка. Научете повече за функции като гъвкави връзки, помощник за въвеждане в експлоатация или удобно наблюдение на нашия сайт.

Идеална работа

Моделите Zehnder ComfoAir Q могат да се управляват с голямо разнообразие от инструменти. Всичко е възможно: от прост дисплей на устройството и практично приложение за движение, до напълно автоматично контролирана, базирана на нуждите вентилация с помощта на сензори.

zehnder system

Перфектна система

Zehnder предлага цялостна, иновативна система, доказала се на практика. В нашето обширно портфолио за комфортна вентилация се предлага широка гама от продукти, идеално съчетани с Zehnder ComfoAir Q. Научете повече за опциите за комбинация със системи за разпределение на въздуха, геотермални топлообменници или устройства за предварителна обработка.

Постоянно обслужване

Zehnder предлага първокласна услуга за своите продукти. По всяко време и навсякъде, във фазата на планиране или строителство, по време на монтаж, поддръжка или разширения на системата. Zehnder винаги е готов да Ви съветва и съдейства. Научете повече за нашето отлично обслужване на клиенти.