fbpx

Винаги идеален климат с

Персонализирани радиатори

Радиатори Zehnder по индивидуален дизайн. Независимо дали търсите специален дизайн с извити форми, многоъгълни или други форми, Zehnder изпълнява всички ваши желания.

customization-top

Неограничени форми - дизайнерските радиатори Zehnder винаги се адаптират

Обзавеждането на дома не се изчерпва с проста геометрична планировка. Клиентът иска гъвкави планове, с адаптивни форми както отвън, така и отвътре, с издадени части, капандури, галерии, радиатори по поръчка, …

Изберете от голям брой основни форми с размери и топлинни мощности, които практически съобразени и които се произвеждат със специална форма.

Ъглова форма

Със специалните версии на Zehnder има решение за всички ъгли. Благодарение на адаптируемата дължина и дълбочина, всеки ъгъл може да се затопли по оптимален начин. Дизайнът на радиатора не прави компромис с безопасността: заоблените ъгли и ръбове гарантират пълна безопасност и са адаптирани за деца.

Преградна стена

Естетично разделяне на помещението с топлина

Извита форма

Дизайнерска топлина с движение: Извитите радиатори на Zehnder се използват като дизайнерски елементи. Дали ще е дъга или вълна; специалната форма се адаптира идеално към формата на помещението.

Скосена форма

Специално в къщите с тавански помещения, мястото за поставяне на мебели е оскъдно. Още по-удобно е, че радиаторът може да се монтира под скатен покрив: с изключително малка дълбочина на монтаж и голям брой практични размери, топлинният радиатор Zehnder може да бъде прецизно адаптиран към наклона на покрива.

Стълбищен парапет

Парапет и радиатор в едно: Zehnder прави това възможно. Отделни радиаторни елементи, изработени в извити или ъглови сегменти, се превръщат в стълбищен парапет и в същото време осигуряват уютна топлина. Впечатляващ пример за допълнителни, естетически функции.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.