fbpx

Винаги идеален климат с

Plug-in електрически радиатори

plug-in-top

Всички се грижим по-добре за Земята и масово преминаваме към електрическо отопление. Можете да отоплявате всяка стая в къщата с електричество, а с вграден радиатор от Zehnder имате богат избор. Plug-in радиаторите са издръжливи, а също и идеалното допълнение към подово отопление и термопомпа. И монтажът е лесен: закачате електрическия радиатор на стената и го включвате в контакта. По този начин можете да създадете комфортен климат във всяка стая на къщата за отрицателно време. Отоплението никога не е било толкова лесно!

Изцяло електрически

Електрическото отопление с вграден радиатор от Zehnder е изключително подходящо за устойчиво, ново строителство и саниране със слънчеви панели. Можете да отоплявате модерен дом напълно електрически с термопомпа (за топла вода) и подово отопление (за комфортна топлина на приземния етаж). В комбинация с вграден радиатор в спалнята и банята това означава бърза и комфортна топлина във всички стаи. И тъй като слънчевите панели се използват за генериране на енергия, електрическото отопление също е устойчиво решение за отопление.

Бързо и лесно

Не може да бъде по-лесно да потвърдите: затворете го, включете го и сте готови. Проверете! С Plug-in радиатори, инсталирането на тръби за отопление остава в миналото. Закачете радиатора на място с контакт наблизо и поставете дистанционното управление на леснодостъпно място. По този начин затопляте стаята бързо, а Plug-in радиатора гарантира, че тя ще стане приятно топла за кратко време. Това също се нарича „отопление при поискване“. И това е много удобно.

Fine Lean Bar

Със своята изчистена и деликатна форма Zehnder Fine Lean Bar се интегрира перфектно във всяка модерна баня. Плоският, тънък и гладък дизайн на дизайнерския радиатор и заоблените страни правят Fina Lean Bar привличащ вниманието в стаята, където кърпите за баня са чудесно предварително затоплени.

Много (цветови) възможности

Радиатор в невероятен цвят е като произведение на изкуството: той може да бъде наистина привличащ вниманието, но също така може напълно да се слее със стаята. Накратко, цветът на радиатора е определящ. Затова изберете цвят, който ви подхожда и се вдъхновете.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.