fbpx

Винаги идеален климат с

Plug-in електрически радиатори за баня

bath-1

Излизате от душа, когато банята е студена и хладна? Това не е добра перспектива. Защото нека бъдем честни: не е ли чудесно да си гарантираме топла и комфортна баня? За щастие това се постига бързо и лесно с електрическите радиатори за баня Zehnder: те гарантират, че банята има приятна температура по всяко време. Така че никога повече да не чувствате студ. И всичко това благодарение на тези електрически радиатори за баня, които също така могат да се закрепят много бързо и лесно. Освен това те са и невероятно стилни, така че можете да комбинирате удобство, комфорт и дизайн в едно.

Безжично управление

С безжичен контролен панел управлението на вашия електрически радиатор за баня е още по-лесно. Поставете безжичното управление на желаното място в банята, например близо до вратата или до огледалото, и лесно настройте седмична програма. Така можете да сте сигурни, че не консумирате ненужно енергия и че банята винаги е приятно топла в точното време. Отивате ли на почивка? Тогава просто изключвате програмата и вашият електрически радиатор за баня няма да се включи. Така съчетавате удобство, комфорт и енергийна ефективност.

Откриване на отворен прозорец

Проветрявате банята, като отваряте прозореца, докато радиаторът в банята все още загрява? За щастие, с функцията за разпознаване на отворен прозорец вече не е нужно да мислите за това. Веднага след като сензорите засекат отворен прозорец, радиаторът се изключва автоматично. Това е удобството на електрическия радиатор за баня с детектор за отворен прозорец. В допълнение, това решение също предотвратява ненужната консумация на енергия.

Електрически радиатори за баня

Колекция "Премиум"

Колекция "Качество"

Колекция ZEHNDER STUDIO

Вижте преглед (с всички номера на модели и технически опции) на всички електрически радиатори за баня.

Вижте също

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.