fbpx

Винаги идеален климат с

Plug-in електрически радиатори за всекидневна

plug-in-living-top-1

Отоплявате цял етаж, докато имате нужда само от малка част? Това вече е минало! С Plug-in радиаторите на Zehnder отоплявате само помещенията, които искате да използвате. По този начин създавате комфортен климат както в хола, така и в спалнята си и се наслаждавате на удобни екстри, които ви улесняват още повече. Със седмичната програма и разпознаването на отворен прозорец всички електрически радиатори Zehnder отговарят на европейските стандарти за енергийна ефективност и са в съответствие с екодизайна. Накратко: с тези електрически радиатори за всекидневна и спалня стилът и енергийната ефективност се свързват безпроблемно!

Безжично управление

Електрическият радиатор е сравнително прост и лесен за работа. Управлява се безжично. В зависимост от модела, това може да стане чрез интуитивен контролен панел на радиатора или с безжично дистанционно на всяко желано място в помещението. Можете лесно да зададете седмична програма, така че стаята да е топла, когато искате, а ненужната консумация на енергия да е нещо от миналото. Отивате ли на почивка? Тогава просто изключвате програмата и вашите електрически радиатори в хола или спалнята няма да се включат.

Откриване на отворен прозорец

Може да се случи по-често, отколкото искате: врата или прозорец да са отворени, докато отоплението работи. Можете да предотвратите това с разпознаването на отворен прозорец, тъй като Plug-in радиаторът се изключва автоматично, когато бъде разпознат отворен прозорец. Това е удобството на електрическите радиатори за хол или спалня с детектор за отворен прозорец. И още едно голямо предимство: предотвратява ненужната консумация на енергия!

Детектор за движение

Искатe да предотвратите ненужната консумация на енергия, но също така имате нередовен дневен график? Тогава сензорът за движение на електрическия радиатор предлага решение. Веднага щом няма никой в стаята за по-дълъг период от време, той се изключва автоматично. Идеално!

Електрически радиатори за всекидневна и спалня

Вижте преглед (с всички номера на модели, размери, данни за поръчка и технически опции) на всички електрически радиатори за жилищни помещения.

Вижте също

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.