fbpx

Изразете себе си чрез

Света на цветовете

Докато дизайнът на радиатора Zehnder означава функция и форма, цветът на дизайнерския радиатор е решаващ за външния вид. Искате ли да привлича вниманието или желаете радиатор, който да се слива с интериора на  стаята? С категориите топли и студени цветове имате избор от две палитри, които предлагат широка гама от основни цветове и също така включват най-актуалните цветове, така че винаги можете да постигнете желания цвят.

colour-small

Основни цветове: Топли

Топло, познато и успокояващо. Цветовете в тази категория са меки и естествени и придават на помещението усещане за комфорт и спокойствие. Идеални за бани и всекидневни, когато искате да създадете привлекателно усещане за комфорт.

Модерни цветове: Топли

Хармония и спокойствие, според последните тенденции. Модерните цветове от топлата цветова палитра внасят естествена атмосфера във всяка стая. Например, създайте средиземноморска визия във вашата баня с цветовете Маслинено зелено или Теракота.

Основни цветове: Студени

Ясни, аналитични, чисти. Основните цветове от студената цветова палитра са модерни и вечни. Идеални за използване в помещения с индустриален цимент или бетон, но например радиаторите в матово черно и антрацитно сиво, например, също изглеждат страхотно и на бяла стена.

Модерни цветове: Студени

Свежи модерни цветове, които се отразяват красиво и в топъл, мистичен интериор. Различните нюанси на синьото в тази палитра се вписват в различни интериорни стилове, от модерни до по-класически мебели, където има място за почивка и релакс.

Още повече опции

Индустриален, здрав и поразителен. В допълнение към цветовите опции в Топло и Студено, различните покрития на радиаторите създават много възможности в индустриалния дизайн. С радиатор от неръждаема стомана или покрит с прозрачен лак директно върху стоманата (Technoline) вие правите страхотен акцент във вашия интериор.

Довършете картината

Когато сте намерили своя дизайнерски радиатор в желания цвят и желаете да завършите напълно „картината“, има възможност да поръчате цветен вентил за вашия радиатор. Различни комплекти кранове с копчета на термостата от Zehnder Design Line, които преди бяха налични само в бяло, хромирано или неръждаема стомана, сега се предлагат и в цвета на вашия радиатор.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.