fbpx

Винаги идеален климат с

Вентилационна система с топлинна рекуперация

С вентилационните системи на Zehnder винаги имате най-добрия климат в помещенията, осигуряващ здраве и комфорт. Нашите решенията внасят чист въздух в домовете и сградите по енергийно ефективен начин.

Какво представлява механичната вентилация с рекуперация?

Комфортната вътрешна вентилационната система с до 95% оползотворяване на топлината (топлинна рекуперация), осигурява енергийно-оптимизиран обмен на въздуха, който може автоматично да се контролира, за да отговори на Вашите индивидуални изисквания. Компонентите на системата, са интелигентно проектирани да работят заедно и по този начин се осигурява постоянен поток от чист, свеж въздух, докато застоялия и замърсен въздух бива извлечен от Вашия дом.

Climate Switch

С иновативната технология Climate Switch на Zehnder можете да си върнете прохладата през лятото и топлината през зимата. Превключването от топло към студено се управлява автоматично. По този начин Вие използвате устойчиво вентилационната система във Вашия дом, за да създадете комфортен и здравословен вътрешен климат.

Значението на добрата вентилация за нашето здраве

Домовете ни стават все по-добре изолирани и въздухоплътни. Това спестява енергия, но също така намалява циркулацията на въздуха във Вашия дом. Ето защо вентилацията е необходима за здравословен вътрешен климат.

Услуги

В Zehnder България Ви предлагаме цялостно обслужване – от изготвяне на проект до монтаж и поддръжка на вентилационната система.

Проектиране

Оптимизирането на вентилационната система е изключително важно за нейното правилно функциониране и максимална ефективност.

Монтаж

Правилният монтаж гарантира безпроблемната, дълготрайна и надеждна работа на вентилационната система. Доверете се на професионално обучените ни монтажни групи.

Сервиз

При проблем с Вашия уред или система, разполагаме с експерти, които могат да дойдат на място и да отстранят проблема.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.