fbpx

Винаги идеален климат с

Zehnder система за разпределение на въздуха

air-distribution-system-6

Предимства на системата за разпределение на въздух Zehnder

Понякога нещата или хората просто са създадени един за друг. Например системите за разпределение на въздух и вентилационния модул на Zehnder; те се свързват безпроблемно и изваждат най-доброто един от друг. Просто така! Перфектно съвпадение. За всеки проект има подходяща система за разпределение на въздуха: за ново строителство и реновация, за отопление и охлаждане. Ако обичате безпроблемния монтаж, не искате да правите компромис с качеството. Искате най-доброто. Искате Zehnder!

Направени за вентилационния модул

Защо бихте искали всички части от вашата вентилационна система Zehnder? Защото частите са направени една за друга. Те се свързват безпроблемно, можете да видите, почувствате и забележите това. В комбинация с рекуператорите на Zehnder това ви осигурява допълнително удобство при проектиране и инсталиране на висококачествена вентилационна система.

Всичко за една цялостна вентилационна система

Zehnder разполага с всички необходими въздухоразпределителни компоненти за изграждане на висококачествена, тиха и въздухоплътна вентилационна система. Изберете удобството да имате всичко под един покрив, без да правите компромис с качеството, и поръчайте своята цялостна вентилационна система Zehnder днес.

План на системата

Избирате Zehnder, защото искате качество. За да сме сигурни, че получавате най-доброто от вентилационната система, ние се радваме да ви помогнем с план на системата.  Качеството е наш приоритет номер едно!

Неизолирани въздуховоди

Системата за разпределение на въздуха с неизолирани канали е подходяща за вентилационни системи без охлаждане. Гъвкавите канали могат да бъдат излети в бетон или умело скрити по време на ремонт. ComfoTube 90 и ComfoFlat 51 са част от линията ComfoFresh.

Изолирани въздуховоди

Охлаждане с вентилационна система? Тогава изберете системата за разпределение на въздух Zehnder с изолирани канали. Тези канали са предварително изолирани съгласно иновативната линия ThermalShield. По този начин свежият въздух се доставя в стаите с перфектна температура, без да има топлозагуби по пътя. Това е решението при конденз или досадни течове.

Шумозаглушители и фитинги

Можете да усетите най-добрата вентилационна система, но не можете да я чуете. Освен това е въздухоплътна. Можете лесно да направите въздухоразпределителната система въздухоплътна с точно пасващите фитинги Zehnder. И разбира се не забравяйте шумозаглушителите. Тъй като минималният шум осигурява и максимален комфорт.

Фитинги

Свързващи връзки

За безпроблемно свързване на въздуховодите към вентилационния уред.

Разклонения

За разпределяне на вентилационните канали на няколко етажа.

Скоби

За свързване на шумозаглушители към системата за разпределение на въздуха.

Шумозаглушители

Клапи и дизайнерски решетки

С богат избор от вентили и дизайнерски вентилационни решетки можете да завършите по елегантен начин вашата вентилационна система.

Защо Zehnder?

Zehnder интензивно и успешно се занимава с иновативни решения за вътрешен климат. Качеството на въздуха в помещенията и комфортът за хората в тяхната жилищна и работна среда са от основно значение за това. Нашата цел: да създаваме здравословен, комфортен и енергийно ефективен вътрешен климат.

asset-1
Добавка към ComfoAir Q
asset-2
Комфортен вътрешен климат през всеки сезон
asset-3
Постоянно обслужване от Zehnder

Zehnder ComfoPlan Design

Искате да се възползвате от ползите на вентилационната система с рекуперация и търсите решение за Вашия проект? На база на нашия дългогодишен опит нашият екип ще изготви безплатната консултация, която включва изчисление на въздушните потоци, създаване на идеен проект за Вашия проект, както и изготвянето на оферта за цялостна вентилационна система.

Нуждаете се от помощ или отговори? Радваме се да Ви помогнем!

Ако искате да научите повече за Zehnder или ако имате въпроси относно други теми или продукти на Zehnder, моля свържете се с нас по телефона или имейл. Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.