fbpx

Винаги идеален климат с

Zehnder ClimateSwitch

climate-switch-2

Zehnder Climate Switch

Здравословно охлаждане и отопление чрез вентилационната система

С ClimateSwitch сезоните се сливат безпроблемно. Вентилационната технология на Zehnder охлажда и отоплява интуитивно. В точното време, винаги с чист външен въздух. Приятно през лятото, комфортно през зимата. Здрави през цялата година. Открийте възможностите за охлаждане и отопление с вентилация.

Чист въздух за всеки дом

ClimateSwitch внася свеж въздух във вашия дом. Филтрира вредните за здравето частици и осигурява перфектна температура и влажност.

Основата на ClimateSwitch е балансираната вентилация. Можете лесно да я надградите с различни добавки. Здравословният живот е за всеки.

Добавки! ComfoClime и ThermalShield

С това златно дуо извличате максимума от вашата вентилация. Термопомпата ComfoClime осигурява допълнително охлаждане или отопление. Изолираната система ThermalShield го разпределя ефективно в дома. Перфектни температури там където имате нужда.

Вентилация. Здравословният отговор на климатика

Летата стават все по – топли. Нашите къщи са все по-добре изолирани. Прегряването в дома е нарастващ проблем. Вентилационна система с ClimateSwitch осигурява свеж въздух. Хладен, комфортен и здравословен. По този начин се поддържа приятното усещане в дома.

Удобството на една мощна (цялостна) система

Вентилация, охлаждане и отопление. С ClimateSwitch подреждате тези елементи правилно и с едно движение. Добавките се свързват безпроблемно, лесни са за инсталиране и почти не изискват поддръжка. Удобството улеснява монтажника.

Постигнете NZEB с ClimateSwitch

Балансираната вентилация с добавки от ClimateSwitch се отличава с добри резултати по отношението на законодателството и разпоредбите. Вие постигате целите си с вентилация Zehnder и ClimaSwitch.

ClimateSwitch. Създайте свой собствен перфектен вътрешен климат

Вие сами създавате комфортен и здравословен вътрешен климат. Началото е здравата основа на балансираната вентилационна система, която вече е снабдена с интелигентни технологии като стандарт. След това добавете добавки в зависимост от нуждите за допълнителна прохлада, повече топлина или максимална ефективност. След това завършете вашата система с енергийно ефективна разпределителна система.

Стъпка 1 | Започнете с балансирана вентилация, съдържаща:

Рекуперация

Възстановява хладината и топлината с вашата вентилационна система. Решение за енергийна ефективност и комфорт.

Байпас

Интелигентното управление определя кой сезон е в момента и превключва между отопление или охлаждане.

Енталпиен топлообменник

Възстановяване на топлината и влагата, без замърсители в подавания въздух.

Стъпка 2 | Добавете една или повече добавки за допълнителен комфорт:

ComfoClime

Максимален комфорт на обитаване чрез охлаждане и отопление на пресния въздух.

ComfoPost

Охлаждане или затопляне и изсушаване на филтриран въздух чрез HRV с помощта на термопомпа.

ComfoFond-L Q

Комбинирайте с геотермален топлообменник и използвайте възобновяема енергия от земята за максимален комфорт и висока ефективност.

Стъпка 3 | Направете системата си перфектна:

ThermalShield

Надградете вашата система като я допълните с тази нова система за разпределение на въздух. ThermalShield разпределя нагретия или охладен въздух в помещенията чрез изолирани въздуховоди. По този начин не се губи енергия.

Услуги

В Zehnder България Ви предлагаме цялостно обслужване – от изготвяне на проект до монтаж и поддръжка на вентилационната система.

Проектиране

Оптимизирането на вентилационната система е изключително важно за нейното правилно функциониране и максимална ефективност.

Монтаж

Правилният монтаж гарантира безпроблемната, дълготрайна и надеждна работа на вентилационната система. Доверете се на професионално обучените ни монтажни групи.

Сервиз

При проблем с Вашия уред или система, разполагаме с експерти, които могат да дойдат на място и да отстранят проблема.

Научете повече за ClimateSwitch

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.