fbpx

Интелигентен байпас

Превключете, когато е необходимо.

ComfoAir E и ComfoAir Q съдържат интелигентен контролер, който разпознава кога е лято въз основа на външната температура. През лятото, ако външната температура е по-ниска от вътрешната температура, байпасът се отваря. Това гарантира, че отработеният въздух не преминава през топлообменника, така че входящия по-студен външен въздух да не се нагрява и в къщата става по-хладно. 

Zehnder Climate Switch

Част от вентилационният модул

Вентилационните модули Zehnder ComfoAir E и ComfoAir Q имат байпасно управление. Вентилационните модули са подходящи както за възстановяване на топлината през зимата, така и за възстановяване на охлаждането през лятото. Освен това те осигуряват защита срещу твърде висока или твърде ниска влажност. През зимата, топлообменникът в модулите осигурява рекуперация на топлина: изходящият въздух протича във въздуховоди до входящият външен студен въздух и по този начин загрява въздухът, който влиза в дома. През лятото се случва обратното: тогава външният въздух пренася топлина към изходящият студен вътрешен въздух. По този начин се осигурява комфортен вътрешен климат във всяка стая!

Защо да изберете вентилационен уред Zehnder?

Zehnder ComfoAir E и ComfoAir Q са лесни за инсталиране и осигуряват комфортен вътрешен климат във всяка стая. Не само, че температурата става приятна но има и приток на свеж пречистен въздух. Много добре за здравето ви!

asset-1
Лесна работа
asset-2
Комфортен вътрешен климат през всеки сезон
asset-3
Постоянно обслужване от Zehnder

Вентилационни системи Zehnder х ClimateSwitch

Любопитни ли сте за интелигентните решения с ClimateSwitch?

Открийте кое от тях подхожда на вашата система и ситуация.

Открийте ClimateSwitch

С ClimateSwitch сезоните се сливат безпроблемно. Вентилационната технология на Zehnder охлажда и отоплява интуитивно. В точното време, винаги с чист външен въздух.

Вентилация с топлинна рекуперация

Вентилационните системи с топлинна рекуперация на Zehnder създават комфортен и здравословен вътрешен климат във Вашия дом.

Системи за разпределение на въздуха

Всичко необходимо за една цялостна вентилационна система. Всички елементи се вързват безпроблемно към вентилационния модул.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.