fbpx

Винаги идеален климат с

Zehnder ComfoFond-L Q

recoperation-1

Zehnder Climate Switch

ComfoFond-L Q - максимален комфорт чрез възобновяема енергия

Zehnder ComfoFond-L Q използва възобновяема геотермална енергия за предварително загряване или охлаждане на входящия въздух. Това се прави с помощта на тръбна система в земята. В допълнение към работата на вентилационната система, в която се възстановява топлина или хладина, температурата на входящите въздушни потоци вече е значително повлияна от геотермалната топлина, преди да влязат в дома.

Приятен климат през всеки сезон

Много хора знаят, че геотермалния топлообменник загрява предварително въздуха с топлина от земята. Специалното при Zehnder ComfoFond-L Q е, че използва и прохлада от земята, за да създаде приятен вътрешен климат. Това прави много по-лесно справянето с горещините през лятото!

От Земята

Използва възобновяема енергия

Геотермалния топлообменник Zehnder ComfoFond-L Q запазва това, което вече е там. Той използва възобновяема енергия: енергия, която идва от неизчерпаем енергиен източник. В случая това е земята. С тази енергия той предварително загрява или охлажда свежия входящ въздух. Всичко това преминава през тръбна система в земята.

Мислете устойчиво

ComfoFond-L Q пести енергия

По-малко отопление, по-малко активно охлаждане. За земята, за вашата сметка за енергия. С ComfoFond-L Q свежият въздух влиза във вашия дом вече предварително охладен или предварително затоплен. Добавете към това рекуперацията на хладината и топлината на вентилационния модул… По този начин е необходима само малко енергия за перфектната температура. Чувствайте се добре, спестявайте много!

ComfoFond-L Q X ClimateSwitch

ComfoFond-L Q е част от ClimateSwitch: серията интелигентни продукти на Zehnder, които сами гарантират, че живеете комфортно и здравословно през цялата година.

Спестете от сметката за енергия

С ComfoFond-L Q, възобновяемата енергия от земята се използва за охлаждане или предварително загряване на входящите въздушни потоци. Това означава, че отоплението или активното охлаждане почти не са необходими. По този начин се намаляват сметките за енергия!

Лесен за инсталиране

След полагането на подземната тръбопроводна система ComfoFond-L Q се монтира лесно в комбинация със Zehnder ComfoAir Q. Може да се монтира точно до вентилационния модул, създавайки решение за спестяване на място. Сглобяването е бързо и лесно.

Услуги

В Zehnder България Ви предлагаме цялостно обслужване – от изготвяне на проект до монтаж и поддръжка на вентилационната система.

Проектиране

Оптимизирането на вентилационната система е изключително важно за нейното правилно функциониране и максимална ефективност.

Монтаж

Правилният монтаж гарантира безпроблемната, дълготрайна и надеждна работа на вентилационната система. Доверете се на професионално обучените ни монтажни групи.

Сервиз

При проблем с Вашия уред или система, разполагаме с експерти, които могат да дойдат на място и да отстранят проблема.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.