fbpx

Винаги идеален климат с

Zehnder ComfoPost

ventilation-systems

Zehnder Climate Switch

ComfoPost - охлажда или затопля за максимален комфорт

ComfoPost е батерия, интегрираща се във въздуховода, която може да бъде захранвана със студена или гореща вода от водна помпа. Това позволява свежият филтриран входящ въздух да бъде ефективно охладен или затоплен. ComfoPost на Zehnder охлажда или затопля, когато термопомпата даде сигнал за това, докато ComfoAir E и ComfoAir Q продължават да вършат своята работа.

Включва се когато е необходимо

ComfoPost се включва само когато системата ClimateSwitch се нуждае от активно охлаждане или затопляне, за да достигне желаната температура. Доколкото е възможно, самата система използва рекуперация за темпериране на входящия въздух от изходящия въздух. Системата автоматично превключва към най-устойчивото решение за достигане на зададената температура.

Допълнителен комфорт

Балансиране на влажността

ComfoPost не само охлажда, но и осигурява приятна влажност. И вие го усещате веднага. Тъй като чрез понижаване на влажността през лятото, възприеманата температура става много по-приятна. И в допълнение: тъй като вентилационната система филтрира свежия външен въздух, вътрешният климат също е здравословен.

Спестяване на енергия

ComfoPost работи когато е необходимо

ComfoPost е енергийно ефективен. Това е така, защото се включва само когато системата ClimateSwitch се нуждае от активно охлаждане или затопляне, за да достигне точната температура. Дотогава самата вентилационна система извлича прохладата или топлината от изходящия въздух. Системата автоматично превключва към най-устойчивото решение за достигане на зададената температура.

ComfoPost X ClimateSwitch

ComfoPost е част от ClimateSwitch: серията интелигентни продукти на Zehnder, които сами гарантират, че живеете комфортно и здравословно през цялата година.

Приятна влажност на въздуха

ComfoPost не само охлажда, затопля, но и осигурява приятна влажност. Чрез намаляване на влажността през лятото, възприеманата температура става много по-приятна. Вентилационната система осигурява филтриран въздух, създаващ здравословен вътрешен климат.

Оптимален комфорт

ComfoPost може да се използва в комбинация с ComfoAir Q или ComfoAir E. Необходим е само един ComfoPost за целия дом. Благодарение на активния контрол на температурата и обезвлажняването на външния въздух, той е идеалното допълнение към вентилационната система и осигурява приятно охлаждане в горещите дни.

Открийте ClimateSwitch

С ClimateSwitch сезоните се сливат безпроблемно. Вентилационната технология на Zehnder охлажда и отоплява интуитивно. В точното време, винаги с чист външен въздух.

Вентилация с топлинна рекуперация

Вентилационните системи с топлинна рекуперация на Zehnder създават комфортен и здравословен вътрешен климат във Вашия дом.

Системи за разпределение на въздуха

Всичко необходимо за една цялостна вентилационна система. Всички елементи се вързват безпроблемно към вентилационния модул.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.