fbpx
climate-switch-2

ClimateSwitch решения

Направете Switch… с правилния микс!
Любопитни сте за решенията ClimateSwitch? Миксирайте и комбинирайте решенията, които пасват най-добре на вашата вентилационна система и желания. Открийте възможностите в този удобен преглед.

ClimateSwitch добавкаСтандартно в уреда за топлинна рекуперация?Опция за:Подходящо при реновации?Подходящо при ново строителство?
БайпасComfoAir Q, ComfoAir E, WHR918, WHR920, WHR930, WHR950/960 (след 2006)WHR90/91/950 (преди 2006 г., вижте типовата табела с B в съкращението)Да. Следвайте ръководството за монтаж на уреда за най-добри резултати.Да. Следвайте ръководството за монтаж на уреда за най-добри резултати.
РекуперацияВсички наши HRV уредиДа. Следвайте ръководството за монтаж на уреда за най-добри резултати.Да. Следвайте ръководството за монтаж на уреда за най-добри резултати.
Енталпиен топлообменникComfoAir Q, WHR918, WHR920, WHR930, WHR950/960 (na 2006)Да. В зависимост от това дали уредът вече има топлообменник, той може да бъде заменен с енталпиен обменник.Да. При закупуването на HRV уреда можете веднага да изберете енталпиен топлообменник.
ThermalShieldНе, това е добавкаВсички уреди за рекуперация на топлина, които в допълнение към обновяването на въздуха, също така темперират въздуха, като например отопление и охлаждане с въздух.И да, и не. В зависимост от вида на ремонта и наличието на въздухоразпределителна система.Да, лесно, защото тръбите са предварително изолирани.
ComfoFond-L-QНе, това е добавкаСерия ComfoAir Q (350/450/600). ComfoFond-LQ е допълнителна система, която (опционално) поставяте до тези модули.Да. Може да се наложи корекция на системата. Също така вземете предвид следното: Инсталиране на геотермален топлообменник; Инсталиране на ComfoFond-LQ според ръководството; Изолация на захранващи канали до бетона.Да. Следвайте ръководството за монтаж на уреда за най-добри резултати.
ComfoClime 24Не, това е добавкаComfoClime се поставя (по избор) върху ComfoAir Q350 и Q450.Да. Настройте ComfoClime към „Existing home without pre-insulated ducts“.Да. Изолирайте поне захранващите въздуховоди с въздухоплътен слой.
ComfoClime 36Не, това е добавкаComfoClime се поставя (по избор) върху ComfoAir Q450 и Q600.Да. Настройте ComfoClime към „Existing home without pre-insulated ducts“.Да. Изолирайте поне захранващите въздуховоди с въздухоплътен слой.
ComfoPostНе, това е добавкаComfoPost се поставя (по избор) до уредите от сериите ComfoAir Q и E.Да. Може да се наложи корекция на системата. Също така вземете предвид следното: Необходима е термопомпа с опция за охлаждане; Клапа с 3 изхода за изпращане на вода към ComfoPost и подово отопление; Вентилационен контакт за управление на клапата с 3 изхода към ComfoPost; Изолирайте захранващите канали до бетона.Да. Монтаж според ръководството.

Zehnder ComfoPlan Design

Искате да се възползвате от ползите на вентилационната система с рекуперация и търсите решение за Вашия проект? На база на нашия дългогодишен опит нашият екип ще изготви безплатната консултация, която включва изчисление на въздушните потоци, създаване на идеен проект за Вашия проект, както и изготвянето на оферта за цялостна вентилационна система.

Нуждаете се от помощ или отговори? Радваме се да Ви помогнем!

Ако искате да научите повече за Zehnder или ако имате въпроси относно други теми или продукти на Zehnder, моля свържете се с нас по телефона или имейл. Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.