fbpx

Решения за нежилищни сгради

Прахът е ежедневен и постоянен проблем за всички видове бизнес – протичащите процеси създават прах, който се разнася от постоянно движение. В допълнение, прахови частици влизат и отвън. Дори извършваното рутинно почистване на сградата не може да реши проблема изцяло.

Основни предимства на комфортната вентилация на Zehnder

  • Удовлетворение на крайните клиенти – вентилационните системи на Zehnder косвено се грижат за вашите стоки и по този начин крайните ви клиенти са удовлетворени повече от очакваното.

  • Спестяват разходи – по-ниски разходи при поддържане на стандартите. Подобрена ефективностпо-ефективна работа и по-малко отпадъци, помагат за поддържането в съответствие с вашия бюджет.

  • Ефективни работни потоци – надеждно и гладко протичане на работните процеси, без неочаквани прекъсвания.

  • По-продуктивни работници – една здравословна работна среда намалява заболяванията и подобрява работоспособността на хората. Тя също така спомага за повишаване на мотивацията и удовлетвореността на персонала, който има положителен ефект върху качеството на предоставяните услуги.

  • Енергийно ефективни – съобразени със строгите екологични изисквания и намаляването на разходите чрез използване на устойчиви и енергийно ефективни решения.

Комфортната вентилационна система с до 95% топлинна рекуперация, осигурява енергийно оптимизиран обмен на въздуха, който може автоматично да се контролира, за да отговори на индивидуалните изисквания. Компонентите на системата са интелигентно проектирани да работят заедно, за да се осигури постоянен достъп на чист въздух при своевременното извличане на застоялия въздух в помещенията.

Вентилацията е крайъгълният камък на комфортния и енергийно-ефективен вътрешен климат, както и за поддържане на здравословен микроклимат. Това се отнася както за вентилацията в жилищните сгради, така и в сградите с търговско и административно предназаначение.

Предимства и Ползи

Висока удовлетвореност

Стоките на клиентите се съхраняват и предоставят чисти поради значителното намаляване на праховите частици от до 90%. Те могат да разчитат на бърза доставка и гладко протичане на работните процеси.

Спестяване на разходи

Почистването, използването на енергия, поддръжката и прекъсванията на работния процес са намалени чрез поддържане на чиста работна среда.

Ефективни работни потоци

По-малко прекъсвания на работния процес, с намаление до 30% на поддръжката на оборудването, произтичаща от намаленото замърсяване.

По-продуктивна работна среда

Чистият филтриран въздух намалява отпуските по болест с до 40%. Намаляването на нездравословните прахови частици прави работниците по-здрави и по-мотивирани, което също подобрява тяхната продуктивност и качеството на тяхната работа.

Енергийна ефективност

Намалени разходи за отопление, произтичащи от циркулацията на въздуха от тавана до пода, както и ниските експлоатационни разходи, благодарение на технологията на ЕС вентилатори, което води до цялостно подобрение на енергийната ефективност до 30%.

Изчисляваме потенциалното ви спестяване, а вие можете да го превърнете в печалба.

Благодарение на Zehnder, вие не инвестирате в скъпи уреди и системи, а в бъдещето на Вашия бизнес!

Приложение - Нежилищни Сгради

Zehnder Comfosystems могат да предложат правилното решение за всеки проект и всяко приложение, с широката си гама от продукти подходящи за всеки клас на представяне и всяко ниво на комфорт. Компонентите на системата са перфектно съчетани така, че вентилационните уреди и системи за разпределение на въздуха могат да се комбинира с всички видове дизайнерски решетки.

Складови бази
Спортни зали
Изложбени зали
Офиси и бизнес сгради
Училища
Здравни заведения

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.