fbpx

Оригинални филтри Zehnder

Защо да изберете оригиналните филтри на Zehnder за вентилационни системи с топлинна рекуперация?

По-ефективна работа - по-ниски разходи

С оригиналните филтри, вентилационният модул консумира по-малко енергия, отколкото с фалшиви филтри. Използването на оригинални филтри Zehnder гарантира перфектна работа и най-добра енергийна ефективност при най-ниска консумация на енергия.

Оптимална хигиена - повече благополучие

Оригиналните филтри Zehnder осигуряват чист и свеж въздух и значително намаляват финия прах. За здравословен вътрешен климат и повече благополучие.

Повече комфорт - повече тишина

Оригиналните филтри Zehnder осигуряват безшумна работа на вентилационната система. Повече комфорт чрез тиха вентилация.

По-дълъг живот - по-малко поддръжка

Оригиналните филтри Zehnder са здрави и имат 20% по-голям капацитет от неоригиналните филтри. За по-дълъг експлоатационен живот и по-ниски разходи за поддръжка.

Уникален дизайн - по-ефективна работа

Оригиналните уникално проектирани филтри Zehnder са специално пригодени за вентилационните модули Zehnder и гарантират ефективна работа и чист въздух.

Богат избор от филтри

Оригиналните филтри Zehnder предлагат филтри както за по-едри частици, така и филтри за най-дребните частици като вируси и бактерии.

Ето колко лесно е да смените филтрите

Качествени филтри Zehnder по международния стандарт ISO 16890

Фин прах, полени, спори или частици сажди – благодарение на дългогодишния ни опит създадохме идеално комбиниращи се вентилационен модул, въздушни филтри и оптимално разпределение на въздуха, които отговарят на най-високите изисквания във всяка ситуация. Това означава, че в някои случаи вътрешният въздух дори става по-чист от външния. Оригиналните въздушни филтри Zehnder филтрират най-малките частици от въздуха – което се измерва от стандарта ISO 16890. Този стандарт за въздушни филтри отговаря на нарастващото търсене на здравословен вътрешен климат и гарантира, че ефективността по отношение на праховите частици се взема предвид, когато се класифицират въздушните филтри.

Чистият въздух е благоприятен за вашето здраве и благополучие, осигурява по-здравословен сън и повишава концентрацията и работоспособността.

Издръжливи, хигиенични, енергийно ефективни: оригинални въздушни филтри от Zehnder

Решенията на Zehnder отговарят на най-високите здравни стандарти. Ето защо нашите оригинални въздушни филтри отговарят на всички условия, определени от международния стандарт за въздушни филтри и гарантират вътрешен климат, който е съобразен с вашите нужди.

С оригиналните въздушни филтри от Zehnder се възползвате от здравословен вътрешен климат, при който въздушният филтър издържа по-дълго от класическите въздушни филтри. Оригиналните въздушни филтри Zehnder са по-тихи и по-енергийно ефективни: Вентилационният модул използва по-малко енергия с оригиналните въздушни филтри т.е. спестява ви пари.

Стандартът за въздушни филтри ISO 16890: Zehnder гарантира чист въздух до най-малката частица

Стандартът ISO 16890 прави разлика между четири класа филтри и гарантира, че измерването взема предвид различните размери на частиците до най-малките частици във въздуха, така че да можете по-добре да решите кой въздушен филтър е подходящ за вас.

Zehnder ComfoPlan Design

Искате да се възползвате от ползите на вентилационната система с рекуперация и търсите решение за Вашия проект? На база на нашия дългогодишен опит нашият екип ще изготви безплатната консултация, която включва изчисление на въздушните потоци, създаване на идеен проект за Вашия проект, както и изготвянето на оферта за цялостна вентилационна система.

Нуждаете се от помощ или отговори? Радваме се да Ви помогнем!

Ако искате да научите повече за Zehnder или ако имате въпроси относно други теми или продукти на Zehnder, моля свържете се с нас по телефона или имейл. Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.