fbpx

Винаги идеален климат с

Zehnder ComfoClime

ComfoClime

Zehnder Climate Switch

ComfoClime - пресен въздух с перфектна температура

Искате ли да охладите или да затоплите пресния въздух? Тогава ComfoClime е идеалното допълнение към вашия рекуперационен уред. През зимата ComfoClime осигурява допълнителна топлина, а през лятото – приятно охлаждане.

Още един плюс: това е термопомпа въздух – въздух без външно тяло.

Здравословен въздух, комфортен живот

С ComfoClime намирате идеалния баланс между комфорт и здравословен живот. В по-топлите летни дни, охлаждането е по-често и в по-големи количества. Това предполага по-високи сметки за енергия…..но кой обича високите сметки.

ComfoClime може да осигури комфортен и здравословен въздух с ниски сметки.

Комфортен живот

Перфектна температура

Термопомпата въздух – въздух ComfoClime осигурява перфектен вътрешен климат в помещенията в които желаете. През зимата ComfoClime осигурява допълнителна топлина, а в горещите летни дни – допълнителна прохлада. По този начин, вкъщи винаги е уютно. А най-хубавото е че всичко това се случва с 100% пресен въздух.

Здравословен живот

ComfoClime. 100% чист въздух

ComfoClime използва здравословен и чист външен въздух за охлаждане и отопление. И това се случва, докато добре познатите ни системи за отопление и охлаждане като климатиците например, поддържат циркулацията на въздуха. Чрез непрекъснатото използване на чист въздух, съдържанието на CO2 остава ниско. Вътрешният климат е здравословен, а вие се чувствате приятно и свежо.

Енергийно ефективно охлаждане и отопление

ComfoClime пести енергията.Това се дължи на интелигентната технология и златното комбинация с рекуператора на топлина. Първо модула за оползотворяване на топлината, прехвърля около 95% от топлината или хладината от изходящия въздух към входящия (свеж) въздух. Това спестява много енергия. След това ComfoClime прави останалото.

ComfoClime X ClimateSwitch

ComfoClime е част от ClimateSwitch: серията интелигентни продукти на Zehnder, които сами гарантират, че живеете комфортно и здравословно през цялата година.

Всичко в ръката ви

Лесно боравене: ако искате, можете да управлявате системата ръчно чрез приложение. То съдържа различни сценарии, като например режими „спане“ или „ваканция“. В тези сценарии работата на ComfoClime се регулира въз основа на фактори като шум, СО2 и температура. ComfoClime винаги намира най-добрият баланс между комфортен и здравословен живот.

ComfoClime се инсталира сам

ComfoClime е термопомпа въздух – въздух без външно тяло. Инсталатора просто поставя модула върху уреда за възстановяване на топлина Zehnder ComfoAir Q. След това се включва и работи: ComfoClime съответства на настройките на уреда за възстановяване на топлина ComfoAir Q. И така е готов за употреба!

Открийте ClimateSwitch

С ClimateSwitch сезоните се сливат безпроблемно. Вентилационната технология на Zehnder охлажда и отоплява интуитивно. В точното време, винаги с чист външен въздух.

Вентилация с топлинна рекуперация

Вентилационните системи с топлинна рекуперация на Zehnder създават комфортен и здравословен вътрешен климат във Вашия дом.

Системи за разпределение на въздуха

Всичко необходимо за една цялостна вентилационна система. Всички елементи се вързват безпроблемно към вентилационния модул.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.