fbpx

Винаги идеален климат с

Zehnder ThermalShield ComfoClime

Здравословно охлаждане без климатици

Домовете ни стават все по-топли. Съществуващите системи като климатици например, циркулират въздуха но не го освежават. Комбинацията ComfoAir Q, ComfoClime и ThermalShield охлажда свежия въздух. Това поддържа ниско нивото на СО2 и високо нивото на кислород.

Охлаждане с чист въздух?
Така работи.

Едно – две – три.

Основата е ComfoAir Q: балансираната вентилационна система осигурява свеж въздух. След това термопомпата въздух – въздух ComfoClime осигурява допълнително охлаждане (или отопление, както предпочитате). И накрая, въздухоразпределителната система Zehnder ThermalShield доставя чист въздух в стаите. Интелигентно изолиран. По този начин не се губи енергия.

Направете идеалната комбинация

ComfoAir Q, ComfoClime и ThermalShield: заедно те извличат най-доброто един от друг. Охлаждане с чист въздух в горещ летен ден. Или допълнителен комфорт в мразовитата зима

Извлича чистия въздух отвън с максимала енергийна ефективност

Осигурява допълнително охлаждане или повече топлина за максимален комфорт

Разпределя въздуха в помещенията без загуба на енергия

Енергийно ефективно охлаждане с чист въздух

Проветрявайте, загрявайте и охлаждайте с чист въздух. Чрез разширяване на балансираната вентилационна система, може да подредите това правилно с 1 движение. Нещо повече, тя е енергийно ефективна, тъй като системата повторно използва енергия, която иначе би се изгубила. Перфектно взаимодействие между напреднала технология и устойчиви материали.

ComfoClime и ThermalShield = лесен монтаж

ComfoClime и ThermalShield са plug&play. С други думи: гъвкави и лесни за инсталиране. Поставете ComfoClime удобно върху рекуператора ComfoAir Q с предоставения адаптер. След това съединете предварително изолираните компоненти Thermal Shield за разпределителната система. Дори нямате нужда от лепило.

Перфектна температура. Винаги.

Тази уникална комбинация осигурява най-добрия климат във вашия дом: вентилация, отопление и охлаждане с чист въздух, най-добрата влажност и филтриране. Въздухът остава с перфектна температура, независимо дали е тропически или леденостуден. Веднага ще почувствате допълнителния комфорт на ComfoClime и ThermalShield. Идеално, ако устойчивостта, комфорта и здравето са от първостепенно значение.

Zehnder ComfoPlan Design

Искате да се възползвате от ползите на вентилационната система с рекуперация и търсите решение за Вашия проект? На база на нашия дългогодишен опит нашият екип ще изготви безплатната консултация, която включва изчисление на въздушните потоци, създаване на идеен проект за Вашия проект, както и изготвянето на оферта за цялостна вентилационна система.

Нуждаете се от помощ или отговори? Радваме се да Ви помогнем!

Ако искате да научите повече за Zehnder или ако имате въпроси относно други теми или продукти на Zehnder, моля свържете се с нас по телефона или имейл. Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.