fbpx

Винаги идеален климат с

Zehnder ThermalShield

Предимствата на изолираните въздуховоди

Освен за вентилация, смятате ли да отоплявате и охлаждате с ваата вентилационна система? Тогава ThermalShield е системата за разпределение на въздуха която ви трябва. Изолираните въздуховоди разпределят охладения или загрят въздух в дома, без загуба на енергия. По този начин всяка стая е с приятна температура, здравословен и свеж въздух.

Изберете изолираните тръби и компоненти за перфектна въздухоразпределителна система

Затова, топлоизолирани въздуховоди!

Изолираните въздуховоди ThermalShield (и компонентите) разпределят топъл или охладен въздух в дома, без да се губи енергия по пътя! Също така, поради изолираните тръби и елементи, кондензът няма шанс. Това предотвратява влагата или дори досадните течове!

Да изолирате ли тръбите сами? Не е задължително

Добри новини! Изолирането на тръбите на място на обекта остава в миналото. Компонентите ThermalShield се доставят готови за инсталиране. Zehnder вече е изолирал въздуховодите вместо вас. По този начин можете да доставяте и монтирате бързо!

Монтаж на изолирани въздуховоди

Това е лесно, тъй като ThermalShield се състои от отделни, изолирани тръби и компоненти, които се свързват един към друг безпроблемно. Комбинирайте и създайте идеално пасваща и въздухоплътна система за разпределение на въздуха. С О-пръстен можете лесно да плъзнете една част в друга. Изолацията не е лепена. По този начин изолираните въздуховоди остават гъвкави.

Устойчиви материали

Всички изолирани въздуховоди и компоненти ThermalShield са направени от Устойчиви материали. Освен това не е необходимо лепило, защото те се свързват безпроблемно. В резултат на това, цялата система за разпределение на въздуха е цялостно изолирана, без топлинни мостове и течове.

Открийте ClimateSwitch

С ClimateSwitch сезоните се сливат безпроблемно. Вентилационната технология на Zehnder охлажда и отоплява интуитивно. В точното време, винаги с чист външен въздух.

Вентилация с топлинна рекуперация

Вентилационните системи с топлинна рекуперация на Zehnder създават комфортен и здравословен вътрешен климат във Вашия дом.

Системи за разпределение на въздуха

Всичко необходимо за една цялостна вентилационна система. Всички елементи се вързват безпроблемно към вентилационния модул.

Zehnder ComfoPlan Design

Искате да се възползвате от ползите на вентилационната система с рекуперация и търсите решение за Вашия проект? На база на нашия дългогодишен опит нашият екип ще изготви безплатната консултация, която включва изчисление на въздушните потоци, създаване на идеен проект за Вашия проект, както и изготвянето на оферта за цялостна вентилационна система.

Нуждаете се от помощ или отговори? Радваме се да Ви помогнем!

Ако искате да научите повече за Zehnder или ако имате въпроси относно други теми или продукти на Zehnder, моля свържете се с нас по телефона или имейл. Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Представител на Zehnder в България:
Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.